1
1
https://www.mobil.se/nyheter/snart-kan-du-lanka-whatsapp-till-flera-enheter
570549
Nyheter
falskt
Inte två telefoner samtidigt

Snart kan du länka Whatsapp till flera enheter

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/whatsapp_2.jpg?itok=T2Cjuxg5', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/whatsapp_2.jpg?itok=WseBVvsw', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/whatsapp_2.jpg', w: 1300, h: 812, title: ' ' },]
Facebooks VD Mark Zuckerberg har meddelat att en multienhetsfunktion är på gång till Whatsapp och kommer som beta inom kort.

Har du fantiserat om att kunna använda ditt Whatsappkonto på flera enheter när din huvudenhet inte har uppkoppling. Det ser ut som om en betaversion av den funktionen kommer att dyka upp inom två månader.

Det ser också ut som om det är upp till fyra andra enheter som kan kopplas till ditt konto. Däremot verkar det som om du inte kan koppla andra mobiltelefoner till utan bara WhatsApp web, desktop eller Facebooks Portal-enhet, som inte säljs i Sverige. Men både ljud och videosamtal kommer att fungera på de kopplade enheterna. Du kan också migrera chatthistorik mellan enheterna. Det ska dock alltså inte gå att använda Whatsapp på två telefoner samtidigt.

För att funktionen ska fungera måste även den du chattar med ha en uppdaterad version av appen. 

Förhoppningen är alltså att den här funktionen ska dyka upp som beta inom två månader.

Källa