Fler träningslurar från Sony

Sony lanserar nya true wireless för den aktive

Nu kommer Sonys nya true wireless-hörlurar som har flera smarta funktioner och ska funka bra för den aktive.

Publicerad Uppdaterad

Sony har lanserat ett par nya in-ear-hörlurar som de gett det minnesvärda namnet WF-SP800N. De nya true wireless-hörlurarna är designade för en ”aktiv livsstil”. Det här menar Sony innebär att de sitter kvar bra i örat även om du tränar eller rör dig på annat sätt. De ska även vara stänk- och dammtåliga,  du ska till och med kunna spola av dem efter ett hårt träningspass. 

Lurarna har aktiv brusreducering för att ge så bra ljud som möjligt, de har även vad Sony kallar Extra bass-funktion som ska ge mer tryck i basen. Om du laddar hem Sony Headphone Connect så får du en app där du kan styra ljudet via en equalizer för att finjustera ljudet precis som du önskar. Den aktiva brusreduceringen kan också justeras i tjugo steg för att släppa in olika mängder av omgivande ljud. 

WF-SP800N har också automatisk avkänning för när de är placerade i örat vilket gör att när du tar ut dem så pausas musiken, eller det du lyssnar på. Med hjälp av touchytor på hörlurarna kan du byta låt, höja och sänka volymen. 

Batteritiden är nio timmar med aktiv brusreducering och det medföljande fodralet, som inte är vattentätt, ger en laddning till. 10 minuters snabbladdning ger en timmes lyssning. 

Priset hamnar på ungefär 200 euro, något svenskt pris har vi ännu inte sett. Säljstarten är i juli 2020. 

Källa