https://www.mobil.se/nyheter/spara-outnyttjad-surfpott-med-telia
560004
Nyheter
Upp till 100 GB

Spara outnyttjad surfpott med Telia

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Telia_0.jpg?itok=k0nv2gpd', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Telia_0.jpg?itok=Dib8H5rD', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Telia_0.jpg', w: 800, h: 533, title: ' ' },]
Från och med den 1 oktober kan du lägga outnyttjad surfpott på hög för framtida bruk med Telias dyrare abonnemang.

De flesta mobilabonnemang i dag har en fast mängd mobildata per månad tillgängligt. Överskrider du mängden stryps hastigheten tills det är ny månad eller du betalar för påfyllning. Om du däremot inte gör av med hela potten går resten förlorad när ny månad börjar.

Nu lanserar dock Telia den nygamla idén att du kan spara din pott månad för månad. Gör du inte av med hela datapotten läggs den överskjutande mängden till nästa månads pott. På så sätt kan du samla på dig upp till 100 GB datapott att göra av med. Användbart till exempel om du gör av med mer mobildata på sommarmånaderna än när du jobbar och har wlan resten av året.

Detta gäller dock endast de Teliabonnemang som inte precis är gratis till att börja med. Endast abonnemang med 12 GB datapott eller högre berörs, och dessa abonnemang går på 399 kr/mån eller uppåt. För de som har ett sådant abonnemang träder förändringen i kraft automatiskt från och med i dag.

Källa

Relaterade artiklar

Ämnen