https://www.mobil.se/nyheter/surfanpassade-abonnemang-fr-n-tre
366368
Nyheter
Skräddarsytt för internet-mobiler

Surfanpassade abonnemang från Tre

I samband med säljstarten av Iphone 4 lanserar Tre ett nytt och surfanpassat mobilabonnemang, 3Surf, som kommer att säljas tillsammans med utvalda mobiltelefoner.

Operatören Tre lanserar nu ett mobilabonnemang som är surfanpassat. Abonnemanget heter 3Surf och börjar säljas från och med i morgon 30 juli. Det som skiljer detta abonnemang från övriga är att man inte behöver köpa till ett så kallat surfpaket/datapaket eftersom obegränsdad surf redan ingår.

Den obegränsade surfen inleds med 10 Mbps, 6 Mbps eller 384 kbps och en på förhand bestämd datamängd i respektive hastighet beroende på vilken variant av abonnemanget som används. Efter att datamängden (upp till 10 GB/månad) i den maximala hastigheten har förbrukats stryps hastigheten. Därefter surfar man med en lägre hastighet och med obegränsad datamängd utan extra kostnad.

Priserna är enligt följande och med 18 eller 24 månader bindningstid:

3Surf Max: 299 kr i månaden - 10 Mbps

3Surf Plus: 199 kr i månaden - 6 Mbps

3Surf Bas: 99 kr i månaden - 384 kbps

För samtliga varianter gäller 39 öre per minut för samtal, 39 öre per sms och 1,39 kronor per mms. Abonnemangen kommer att säljas ihop med 3:s utvalda mobiltelefoner. Den första mobiltelefonen med 3Surf är Iphone 4.