1
1
https://www.mobil.se/nyheter/suunto-presenterar-gps-klockan-suunto-5-peak
571536
Nyheter
falskt
Finsk sisu på handleden

Suunto presenterar GPS-klockan Suunto 5 Peak

Finska Suunto lanserar en lillebror till flaggskeppet Suunto 9 Peak.

Finska Suunto som brukar specialisera sig på smartklockor för tränings- och vildmarksanvändning, har presenterat den nya modellen Suunto 5 Peak. Det är en lite enklare och billigare modell av deras flaggskepp Suunto 9 Peak.

I grunden är det en vidareutveckling av den tidigare Suunto 5, men väger 39 gram vilket är 41 procent lättare. Batteritiden ska enligt Suunto vara upp till sju dagar inklusive daglig aktivitet och sömnspårning samt 3 timmars träning med exakt GPS. Totalt innehåller den fler än 80 sportlägen för att hålla koll på din träning och dina aktiviteter, samtidigt som den registrerar detaljer som puls vid handleden, sömn, stress och återhämtning.

Klockan är 43 x 43 x 12,9 millimeter och med glas och boett i plast med infattning av rostfritt stål. Skärmen är 1,1 tum med en upplösning på 218x218 pixlar.

Suunto 5 Peak kommer i tre olika färger och finns för förhandsbeställning just nu på Suuntos hemsida, och förhandsbeställda exemplar börjar skickas 1 februari. Priset ligger på 3059 kronor.

Källa