Utbyggnad

Tillbehören till Samsung Galaxy S3

Wireless Charging KitSamsung Galaxy S3 kommer med teknik för trådlös laddning inbyggt från start. För att det hela ska fungera behöver du dock en speciell ”matta” att lägga telefonen på. Det är just den biten som utgör Wireless charging kit och som i sin tur kopplas till vägguttaget för att leverera ström.
Allshare Cast Wireless Streaming DongleVill du dela med dig av material från din telefon till din TV, men har ingen modernare TV med DLNA-funktion? Inga problem om du skaffar adaptern med tungvrickarnamnet Allshare Cast Wireless Streaming Dongle. Den kopplas helt enkelt in i en ledig HDMI-kontakt och sen kan din TV ta emot material från din telefon över ditt trådlösa hemmanätverk.
Desktop Charging StandVill du har något mer klassiskt att ladda telefonen i kan du alltid köra Desktop Charging Stand. Tillbehöret är förvisso inte trådlöst som Wireless Charging kit, men du har å andra sidan full koll på mobilens display och det som händer på den under laddningen.
Desktop DockÄnnu en variant på Desktop Charging Kit är Desktop Dock. Tillbehöret ger dig samma bekväma översiktsvinkel som laddningskitet, men kan enkelt kopplas till datorn för att enkelt kunna föra över filer och liknande.
S PebbleEtt ganska udda tillbehör. S Pebble har samma färger som Galaxy S3 och Samsung betecknar MP3-spelaren som ett tillbehör till mobilen. Till skillnad från smarta klockor som Motorolas Motoactv eller Sony Ericssons bluetooth-headset med fristående MP3-spelare har den här enheten inget annat kopplat till mobilen utöver färgsättningen.
Flip CoverSaknar du den gamla skoland handdatorer och dess fodral med ett slags lock över skärmen? Med en 4,8 tum stor skärm är givetvis ett skydd behändigt. Samsungs eget Flip Cover sköter såväl skyddet som retrovibbarna till handdatorerna.
HDMI-adaptorSamsung Galaxy S3 är inte utrustad med en fullstor HDMI-kontakt, så om du vill visa upp mobilens innehåll på en större skärm utan att använda dig av den trådlösa Allshare-tekniken (vilken bygger på DLNA) är den HDMI-adaptern som behövs.

Samsung visade upp sitt senaste flaggskepp Galaxy S3 under gårdagen. Samtidigt fick vi även se en hel del intressanta tillbehör till mobilen.

Publicerad Uppdaterad

Samsung Galaxy S3 är officiellt lanserad och ser ut att bli såväl Samsungs som Androidsystemets toppmodell ett tag framöver. Det var dock inte bara mobilen och dess olika tjänster som lanserades under gårdagen, utan Samsung har förberett med en hel del intressanta tillbehör.

Vi har samlat de tillbehör som presenterades under gårdagen i bildspelet här ovan. Som det ser ut just nu är det dock ganska tunnsått med specifikationer och lite mer svenskrelaterad information som pris och lanseringsdatum.