Hoppsan

Uppdaterad Samsung-app avslöjar flera nya produkter

Samsung har uppdaterat sin officiella smartklocke-app för bärbara enheter som klockor och träningsarmband. Och med det har man råkat avslöja en rad nya produkter innan de offentliggjorts.

Publicerad Uppdaterad

Vi kommer sannolikt att få ett offentliggörande av produkterna som nu läckt ut på förhand redan på onsdag nästa vecka, i samband med Samsungs Unpacked-event, där man utöver sina nya Galaxy S10-telefoner även förväntas visa upp sin böjbara telefon Galaxy F. Det var väl kanske ingen som betvivlade att Samsung hade fler produkter än bara telefoner på lut, men att de skulle avslöjas nästan en vecka innan det officiella lanseringseventet var desto mer oväntat och får nog skrivas av på kontot för slarv. I och med uppdateringen av Samsungs egen app för bärbara enheter så har man nämligen listat smartklockan Galaxy Watch Active, träningsarmbanden Galaxy Fit och Fit e samt de trådlösa hörlurarna Galaxy Buds. Det är appen som heter Galaxy Wearable (Galaxy Gear) som avslöjar de nya och ännu olanserade produkterna. Trots att avslöjandet skedde för flera timmar sedan finns uppgifterna fortfarande kvar i appen i skrivande stund.  

Inga övriga uppgifter

Förutom namn och bilder på enheterna så har man inte lyckats avslöja någonting ytterligare. Galaxy Watch Active ser ut som den tidigare läckta klocka som då gått under benämningen Galaxy Sport. De nya träningsarmbanden Galaxy Fit och Fit e bjuder inte på någon direkt banbrytande design, utan ser ut som moderna aktivitetsarmband brukar göra (läs: avlång display och armband i gummi). Vad som särskiljer e-modellen från den ordinarie är oklart. Det har förekommit en del förhandsuppgifter även om de trådlösa hörlurarna Galaxy Buds, och bilden stämmer överens med de bildläckor som förekommit tidigare. Enligt rykten ska de trådlösa hörlurarana även vara utrustade med trådlös laddning så att du kan ladda lurarana direkt från S10 med omvänd trådlös laddning. 

Källa