https://www.mobil.se/nyheter/uppdatering-sinkar-htc-one-m9
559371
Nyheter
Långsam laddning

Uppdatering sinkar HTC One M9

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/l%C3%A5ngsam%20laddning_0.jpg?itok=Yr2Pfd7s', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/l%C3%A5ngsam%20laddning_0.jpg?itok=To3Hq3Ff', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/l%C3%A5ngsam%20laddning_0.jpg', w: 1048, h: 682, title: ' ' },]
Efter den senaste uppdateringen har HTC:s flaggskepp rapporterats ladda betydligt långsammare.

Laddningstiden för HTC One M9 har ökat markant efter senaste uppdateringen. Har du nyligen uppdaterat (programvarunummer 1.40.401.8) och märker att det tar längre tid att ladda telefonen så lider du troligtvis av det här problemet. Vissa har rapporterat så långa laddningstider på hiskeliga åtta timmar.

Uppdateringen skulle öka batteritiden, något som bland annat bekräftats i samband med problemen. Vill man lösa problemet så menar vissa att de lyckats lösa problemet antingen genom att rensa cachen eller genom en mjukvaruåterställning, något som även bekräftats av HTC själva. Någon information om en uppdatering för att lösa det hela har inte publicerats.

Företaget är inte ensamt om problem med mjukvaran på sistone och första posterna kom in förra veckan. Det var runt samma tidpunkt som rapporter om försvunna snabbinställningar i Samsung Galaxy S6.