Annons

Inte inbyggd

Uppgifter: Samsung Galaxy S21 Ultra får fodral med penna

Det sägs att Note-serien kommer att uppgå i S21-familjen, men om vi får tro den senaste läckan blir det inte med inbyggd penna.

Publicerad Uppdaterad

Ett flertal rykten säger att Samsungs Galaxy Note-serie kommer att försvinna som egen produktfamilj, och pennan kommer i stället att återfinnas i den dyraste S-modellen. Däremot är uppgifterna inte överens om årets eller nästa års Note blir den sista.

Om vi får tro den tyska sajten Winfuture blir i alla fall inte S21 Ultra den första ersättaren till Note med inbyggd penna. Enligt deras uppgifter ska istället pennstödet komma i form av ett fodral till S21 Ultra, där pennan är infälld i fodralet.

Å ena sidan har de flesta användare fodral till sin mobil, och att då kunna välja ett med penna i känns som en smidig lösning för att kunna ge alla vad de vill ha. Å andra sidan är det svårt att se hur inte telefonen skulle bli rätt mycket mer skrymmande av ett fodral med fack för penna.

Förhoppningsvis vet vi mer i mitten av januari. Det är nämligen då Samsungs Galaxy S21-familj sägs släppas, enligt förhandsuppgifterna.

Källa