Automatförsäljning

Urbanista börjar sälja hörlurar i automater

För att göra det lättare för kunderna att köpa ett par hörlurar ska Urbanista börja placera ut automater på knutpunkter för resor.

Publicerad Uppdaterad

Det svenska tillbehörsmärket Urbanista har introducerat ett nytt sätt att köpa deras hörlurar och högtalare. Nämligen via en självbetjänande automat. Den första automaten har placerats på Stockholm Centralstation, men planen för framtiden är att placera ut liknande automater på flera platser i världen. Framför allt på knutpunkter för resor där människor rör sig mycket. 

Nästa steg på världskartan är att placera ut automater på flera platser i USA. Tanken med konceptet är at erbjuda hörlurar och högtalare enkelt och snabbt till de som är på resande fot. – Vi vet hur frustrerande det är att glömma sina hörlurar när man är på resande fot så vi jobbar hela tiden på att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Vi vill erbjuda en självbetjänande retail-lösning som kan leverera våra produkter till kunder på de mest relevanta platserna. Automaten är också ett perfekt sätt för människor att få lära sig mer om Urbanista när de väntar på sitt tåg eller flyg, säger Anders Andréen, VD på Urbanista. 

Från och med 1 juni 2020 kan kunder köpa ett utvalt sortiment av Urbanistas hörlurar och högtalare från automaten; Stockholm (799 SEK), Paris (999 SEK), Athens (1,290 SEK), New York (1,490 SEK), San Francisco (199 SEK) och högtalaren Sydney (399 SEK). Nya produkter kommer även att finnas tillgängliga vid produktsläpp. I automaterna kan du betala med antingen fysiskt betalkort eller Apple, Google eller Samsung Pay.

Källa