Pressjippo i London

Vad är det Samsung ska visa upp 20 juni?

Tosdag 20 juni bjuder Samsung in till pressjippo i London. På menyn står två nya enheter i Galaxy- och Ativ-serien.

Publicerad Uppdaterad

Det var på måndagseftermiddagen som  Samsung slog pr-trumman och gick ut med att  man ska presentera två helt nya enheter inom kort. Detta ska se på ett särskilt lanseringsevent i London 20 juni. 

Men vad Samsung ska visa upp är forfarande höljt i dunkel. Själva inbjudan innehåller inte särskilt mycket information: Här kan man i princip bara utläsa att Samsungs Galaxy- och ATIV-serien ska bli större. Man visar även upp tre bilder som verkar föreställa delar av baksidorna på Samsungs nya enheter.

Galaxy S4 Mini?

De allra flesta av oss här är bekanta med Samsungs framgångsrika Galaxy-serie. Sedan en tid tillbaka har det ryktas om att Samsung ska släppa en mini-version av senaste flaggskeppet Galaxy S4. Nu spekuleras det på nätet om att det är just Galaxy S4 Mini ska göra göra premiär 20 juni.

Samsung Ativ-serie med Windows Phone 8-enheter  är inte lika välkänd som tidigare nämnda Galaxy-serie. Samsungs Windows Phone-serie har haft svårt att lyfta rent försäljningsmässigt. Men detta kanske kommer att förändras efter att serien har fått en ny familjemedlem 20 juni?

Samsungs event ska börja vid klockan 20 svensk tid. Mobil.se kommer självklart att rapporet om presskonferensen.