Ny webbsida

Välkommen till nya mobil.se!

Vi är stolta över att idag kunna presentera nya mobil.se. På vår nya webbsida hittar du allt du är van vid och gillar, och lite till.

Publicerad Uppdaterad

I dag lanserar vi nya mobil.se, med helt ny design och bättre navigering. På nya mobil.se hittar du lättare det som du som läsare redan idag värdesätter mest, med förbättrad navigering mellan sidans olika avdelningar.

nyhetssidan hittar du allt det senaste vi skriver om: De senaste nyheterna och testerna, testade appar, tips & trix och så klart nyheter om Android, Ios, Windows Phone och mobilbransch. Allt detta med hänvisning till relaterat innehåll för dig som vill fördjupa dig i en specifik nyhet.

Ny avdelning för tester

Du hittar så klart även en dedikerad avdelning för tester, appar och tips & trix. Nya testavdelningen låter dig läsa alla tester eller välja utifrån tillverkare, operativsystem, produkt och typ av test. 

appavdelningen kan du också välja mellan operativsystem och appkategori för att lättare hitta det apptest som intresserar dig mest.

För dig som främst är intresserad av ett särskilt operativsystem har vi också förbättrat våra systemspecifika sidor. Tillgång till dessa får du direkt i huvudmenyn under Android, Ios och Windows Phone. Genom att klicka på en av dessa menyval får du allt det senaste och hetaste om din favorit plattform, på en och samma plats.

Du som är intresserad av affärsnyheter får även tillgång till en dedikerad Business-sida med alla senaste branschnyheterna.

Hör av er!

Vi vill gärna veta vad du tycker om nya sidan. Lämna dina synpunkter i kommentarsfältet. Dessa blir värdefulla i vårt vidareutvecklingsarbete. 

Vi vill gärna veta vad du tycker om nya sidan. Lämna dina synpunkter i kommentarsfältet. Dessa blir värdefulla i vårt vidareutvecklingsarbete.