Vi testar kalenderwidgetar till Android

Kalenderwidgetar kan vara allt från en riktig kalender till en simpel länk till den riktiga kalendern. Vi har testat och valt ut våra favoriter.

Publicerad Uppdaterad

Widgetar är betydligt enklare program, de behöver inte vara fullständiga kalendrar, utan kan i stället länka till standardkalendern, eller för den delen någon annan kalender du installerat. Vi har gått igenom de kalenderwidgetar vi hittat på Android Market, och har väl inte egentligen hittat någon som trumfar de bättre kalenderapparnas egna widgetar, men är du i övrigt nöjd med standardkalendern men vill ha en bättre widget kan någon av dessa vara intressanta.

Android Agenda Widget

Bara agendavy, men finns i 15 olika storlekar. Kan även visa att göra-listor från Gtasks eller Astrid. Har man en alternativ launcher installerad kan man få widgeten att skrolla. Många inställningsmöjligheter.

Smooth Calendar Widget

Bara en rad stor, visar datum och kommande händelser kortfattat. Enkel, men med få funktioner.

Simple Calendar Widget

Finns i tre storlekar. Skrollbar om du har en alternativ launcher. Finns bara som agendavy. Många inställningar, men utseendet blir plottrigt hur man än gör.

Pure Calendar Widget

En widget för agendavy som är skrollbar med alternativa launchers. Kan även visa att göra punkter från p>Pure Grid Calendar Widget

Den bästa av de rena widgetar jag testat. Finns i väldigt många varianter. Visar vecko- eller månadsvy. Scrollbar om man installerat en alternativ launcher. Kan även visa att göra punkter från p>Laik Agenda widget

Tydlig, men inte särskilt snygg agendavy. Begränsade möjligheter att välja utseende eller inställningar.

Anton's Calendar

Endast agendavy och väldigt plottrig. Inte heller är den särskilt snygg eller överskådlig, men man kan inte säga annat än att man får mycket information!

Quick calendar

Enkel och tydlig agendawidget, om än en smula begränsad i funktionaliteten. Har dock den trevliga bonusfunktionen att kommande händelser (du bestämmer själv hur många) visas i telefonens statusfält.

Vi kom inte med

Dessa har testats men höll av olika skäl inte måttet.

My Calendar

Calendar Gowidget

Blik Calendar Widget

Calwidget

Calendula

Simple Calendar Free/Pro

Calendar scroll widget

Max Calendar Widget