Visar ett tydligt veck mellan skärmhalvorna

Videoklipp visar när en Galaxy Fold används

Det är fortfarande mer än en månad kvar till dess att Samsung släpper sin böjbara smartphone Galaxy Fold, men ett klipp har nu dykt upp där en okänd person visar hur enheten används.

Publicerad Uppdaterad

Klippet som du ser nedan och som publicerats på Youtube av kontot ”phoneoftime” har sitt ursprung i Vietnam. I klippet används en Galaxy Fold låst till teleoperatören AT&T under två minuter. Telefonen används både i utvikt och hopfällt läge, och det är näst intill oundvikligt att blicken letar sig till det tämligen tydliga och för många säkert irriterande vecket i mitten av 7,3-tumsskärmen. Huruvida telefonen som visas upp är en prototyp eller en färdig version är däremot oklart, och möjligen är det inte lika framträdande på den slutgiltiga versionen av Galaxy Fold. 

Kan användas med en hand

En meny med mjukvaruinformation visar att telefonen kör gränssnittet One UI i version 1.2 över Android 9 Pie. En annan sak som framkommer i klippet är att telefonen trevligt nog tycks vara rätt smidig att hantera även med bara en hand. Vikmekanismen verkar även vara väldigt medgörlig och responsiv. Att klippet har sitt ursprung i Vietnam är inte helt långsökt, då Samsung har en av sina stora tillverkningshubbar där. 

Källa