https://www.mobil.se/nyheter/vivomove-ny-stegr-knare-fr-n-garmin
561408
Nyheter
Klocka

Vivomove - ny stegräknare från Garmin

Tycker du att de flesta aktivitetsband är apfula kanske Garmins nya kan locka.

Oavsett om de har en inbyggd display eller ej följer aktivitetsband en ganska säregen designtrend där såväl smycke som traditionell klocka och sportighet ofta ska försöka samsas. De enda som hittills hållit sig ifrån den trenden är Withings med sina Activité-klockor… och numera även Garmin med Vivomove.

I jämförelse med Garmins andra aktivitetsband är det här en ganska begränsad historia, allt för att kunna se så mycket ut som en vanlig klocka som möjligt. Du har mätning av steg och sömn, samt Garmins påminnelser att du ska röra på dig, men sen är det slut. klockan drivs av ett vanligt knappcellsbatteri, vilket ska räcka i ett år innan du behöver byta det. Notiser från telefonen, automatisk koll på om du går eller springer eller stöd för simning blir du utan. Likt företagets andra stegräknare synkar du mot appen Garmin Connect, som finns till Iphone, Android och Windows Phone.

Hela poängen är som sagt att du ska kunna mäta din aktivitet under dagen, utan att för den sakens skull behöva se ut som inspector Gadget. Vivomove kommer i tre olika prisklasser, cirka 1500, 2000 och 3000 beroende på design, material och armbandsval (som du givetvis kan byta själv också).

Relaterade artiklar