Cyan-uppdateringen släppt i Sverige

Windows Phone 8.1 till Lumia 1020 ute nu

Nu kan du uppdatera Lumia 1020 med Windows Phone 8.1 och firmwareuppdateringen Cyan.

Publicerad Uppdaterad

Tidigare i sommar påbörjade Microsoft uppdateringen av samtliga Lumia-modeller till Windows Phone 8.1 och Cyan. Medan det inledningsvis dock bara vara ett fåtal modeller som fick uppdateringen, har användare med start de senaste dagarna nu kunnat tanka ner uppdateringen till Lumia 1020.

Genom uppdateringen till Windows Phone 8.1 ges bland annat möjlighet till mer personliga startskärmar med olika mappar, bakgrundsbilder och snabbare åtkomst till meddelanden, inställningar och funktioner genom nya funktionen åtgärdscenter. 

Har du inte redan fått ett meddelande om att uppdateringen är tillgänglig på din telefon kan du installera den manuellt genom att gå till inställningarna, bläddra ner till telefonuppdatering och sedan söka efter uppdateringen där.

Inom kort väntas Microsoft även sjösätta Windows Phone 8.1 Update 1, där än fler nyheter så som fler alternativ för multitasking och aviseringar, utökade mapphanteringsfunktioner och förbättrad webbläsare är att vänta. Redan nu kan du tanka hem och installera även Update 1 på din telefon om du först registrar dig som utvecklare hos Microsoft. En guide för ändamålet hittar du här.