Telefonen har dykt upp på Antutu

Xiaomi Mi 10 imponerar i benchmarktest

Vi snackar riktigt fin prestanda om de resultat som Xiaomis kommande telefon presterat på Antutu är någonting att gå på.

Publicerad Uppdaterad

En av de telefoner som kinesiska Xiaomi har på gång under namnet Mi 10 har dykt upp i ett benchmarktest, närmare bestämt hos Antutu. Och om resultatet som presenteras där stämmer så kan vi vänta oss en telefon med hejdundrande prestanda. Telefonen får nämligen inte mindre än 560 000 poäng, vilket är runt 15 procent bättre än vad någon annan Androidtelefon med ett Snapdragon-chipp presterat tidigare. Det innebär också att Xiaomi blir först med att nå över drömgränsen 500 000 poäng på Antutu.

Tyvärr så avslöjar inte testet några närmare detaljer om telefonen, annat än att den är försedd med ett Snapdragon 865-chipp och ett Adreno 650-grafikchipp. Det är således oklart om det handlar om den ordinarie Mi 10-telefonen eller om en eventuell Pro-version. Som alltid när det handlar om benchmarkpoäng så bör de endast användas som en indikation på hur prestandan är. Höga poäng är inte alltid något som återspeglas i det dagliga användandet av telefonen, även om vi däremot sannolikt kan vara säkra på att det knappast handlar om någon sölkorv till telefon. 

Källa