Endast släppt i Kina så här långt

Xiaomi sålde 1 miljon Mi Band 4 på en dryg vecka

Xiaomis nya aktivitetsarmband Mi Band 4 tycks onekligen ha fallit i god jord bland de kinesiska konsumenterna.

Publicerad Uppdaterad

5 000 leveranser i timmen. Javars, det är nog siffror som vilken leverantör av nästan vad som helst i konsumentelektronikväg skulle vara nöjd med. Och just den volymen nådde Xiaomi för en stund i samband med att man släppte sitt nya aktivitetsarmband Mi Band 4 tidigare under juni. Bandet tycks onekligen ha imponerat stort på de kinesiska konsumenterna, då man efter bara åtta dagar hade levererat hela en miljon exemplar.

Den nya versionen av Mi Band har bland annat en större och mer högupplöst OLED-skärm än de tidigare banden. Dessutom har man försett Mi Band 4 med mängder av ny funktionalitet. Men trots det så har man ändå lyckats hålla batteritiden på mellan 15 och 20 dagar, vilket onekligen är en imponerande siffra. Mi Band 4 är även på väg till den europeiska marknaden, men är primärt aktuellt i Italien och Spanien, där det kommer att få ett pris på 35 euro.

Mi Band 4 går sedan en tid tillbaka även att förboka via svenska Mi Store, men priset här ligger på 549 kronor, och den lanseringsuppgift som finns gör gällande att bandet dyker upp ”i början av juli”. 

Källa