Intressant lanseringserbjudande

Xperia 1 kan nu förbokas i Sverige – med brusreducerande lurar nästan på köpet

Så öppnade då till slut förbokningen av Sonys Xperia 1 i Sverige. Och med det kommer ett lanseringserbjudande där Sonys brusreducerande hörlurar WH-1000XM3 ingår till ett mycket förmånligt pris.

Publicerad Uppdaterad

Sonys nya flaggskepp Xperia 1 går nu att förhandsboka i Skandinavien, och säljstarten är nu officiellt den 3 juni. Priset på telefonen blir 9 490 kronor, men Sony har slagit till med ett riktigt intressant lanseringserbjudande där man säljer sina brusreducerande hörlurar WH-1000XM3 tillsammans med telefonen för bara 499 kronor. Hörlurarna kostar i normala fall runt 3 500 kronor, vilket onekligen innebär att man får en hyfsat rejäl rabatt på hörlurarna, som av många dessutom betraktas som några av de bästa brusreducerande trådlösa hörlurarna på marknaden. En förutsättning för att man ska kunna ta del av erbjudandet är dock att man bokar innan den 3 juni. 

Sony offentliggjorde Xperia 1 redan i samband med Mobile World Congress i Barcelona i slutet av februari i år, men det är alltså först nu som bokningen av telefonen har öppnat. Det handlar om en telefon med en 6,5-tums OLED-skärm som bjuder på 4K-upplösning och ett bildförhållande på 21:9. Vidare är den försedd met ett Snapdragon 855-chipp samt 6GB arbetsminne under skalet samt en trippelkamera på bakstycket. 

Källa