https://www.mobil.se/nyheter/zagg-gor-tangentbordslock-till-ipad-med-plats-for-pennan
566419
Nyheter
CES 2019

Zagg gör tangentbordslock till Ipad med plats för pennan

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/zagg.jpg?itok=jO-y_9K0', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/zagg.jpg?itok=aSZOnzv3', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/zagg.jpg', w: 2000, h: 1457, title: ' ' },]
Zaggs nya tangentbordslock till Ipad löser äntligen problemet med var man ska ha pennan till.

Problemet med pekpennor till surfplattor är att man inte har någonstans att fästa dem i plattan så att de stannar kvar där när man stoppar ner plattan i väskan, och Apples magnetlist på Ipad Pro löser inte det problemet.

Det gör däremot Zaggs nya tangentbordsskal till Ipad. I januari kommer tangentbordet till Ipad 9.7 till ett pris av 1000 kronor, och senare i vår kommer tangentbordet till nya 11-tums och 12,9-tums Ipad Pro, för 1100 och 1300 kronor, respektive.

Tangentbordet har flera olika visningslägen på stativet, och upplysta tangenter med laptopkänsla. Du kan para ihop det med mer än en platta om du vill, och tjockleken på kombinationen av platta och skal är på Ipad 9.7-modellen 17,5 mm. Men det vi fastnar för mest är ändå att det finns ett fack för pennan.

Källa

Ämnen