Tele2

Alla abonnemang hos Tele2 får 5G – välj hastighet upp till 1000 Mbit/s

Sedan surf gjorde sitt intåg i mobiltelefonen har det pratats datamängd. Med sina nya abonnemang skiftar Tele2 fokus och inför obegränsad datamängd medan du istället väljer hastighet. Vill du surfa snabbt, snabbare eller snabbast?

Skiftet till 5G innebär högre surfhastigheter, stabilare uppkoppling och ökad nätkapacitet. Tele2 var först i Sverige att lansera ett publikt 5G-nät och tar nu med alla sina mobilabonnemang på resan.

Allt för den som vill ha allt

Det största mobilabonnemanget är Mobil Obegränsad Snabbast som förutom 5G och obegränsad mobildata inom Sverige, ger hastigheter upp till 1000 Mbit/s där det är möjligt, Smartwatch-abonnemang, 21 streamade kanaler och 1000 fria samtalsminuter till över 60 länder, med mera.

Obegränsad Snabbare ger hastigheter upp till 250 Mbit/s och Obegränsad Snabb upp till 100 Mbit/s. De här abonnemangen innehåller också obegränsat med mobildata inom Sverige. Snabb, Snabbare och Snabbast kommer också med möjligheten till Familjeabonnemang där varje extra anslutning också får obegränsat med mobildata.

Tele2 behåller två abonnemangstyper med fast datamängd för den som inte surfar, spelar och streamar så mycket – 5 GB och 15 GB går att välja mellan. 5G-uppkoppling ingår i samtliga abonnemang så även de med fast datamängd kan dra nytta av den nya tidens mobiltelefoni.

Läs mer om de olika mobilabonnemangen och vad de innehåller här.

Gaming utan fördröjning – därför ska du ha 5G

Högre surfhastigheter, kortare svarstider och ökad nätkapacitet kommer innebära nya typer av appar och tjänster, men även sätta sina spår i utvecklingen av hårdvaran framöver. Mobiltelefonen blir ännu mer en spelkonsoll, nöjesmaskin och arbetsredskap. 

Framför allt blir upplevelsen en helt annan. Snabbare svarstider betyder gaming utan lagg eller fördröjning. Med snabbare nedladdningshastigheter kan du ladda ner stora filer, filmer och poddar på ett ögonblick – något som till exempel kan komma väl till pass för resor utan uppkoppling där offline-läget håller dig i kontakt med ditt favoritinnehåll. Högre nätkapacitet ger dig bättre prestanda och täckning i stora folksamlingar så att du till exempel kan videochatta med polaren som inte hade biljett till konserten.

Vad kan du göra med 100, 250 eller 1000 Mbit/s?

100 Mbit/s räcker för den som vill surfa, maila, lyssna på musik eller streama film och serier i 4K. Redan med lite mer än det dubbla – 250 Mbit/s – öppnar hastigheten upp för cloud gaming, kraftfull internetdelning och såklart snabbare surf och nedladdning av filmer, appar och spel. Med 1000 Mbit/s blir det mesta blixtsnabbt.

Läs mer om de olika mobilabonnemangen och vad de innehåller här.