Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
1
1
https://www.mobil.se/partner/cat-s42-en-arbetstelefon-for-extrema-situationer
569274
Partner
falskt
CAT

Cat S42 en arbetstelefon för extrema situationer

Tåligheten gör robusta Cat S42 till en pålitlig arbetstelefon för de allra flesta miljöer. Den är prisvärd och tål stryk, samtidigt som den är lätt att hantera med till exempel handskar.

Cat är synonymt med smartphones för den som kräver lite mer stryktålighet av sin arbetstelefon. Cat S42 är inget undantag. Den är designad för att hantera utmanande utomhusarbetssituationer och extrema fritidsaktiviteter.

Telefonen har certifierats enligt den amerikanska militärens standard MIL SPEC 810H och har såväl IP68- som IP69-klassning när det gäller damm- och vattentålighet. Den tål vatten ned till 1,5 meters djup i 35 minuter och klarar av att tappas mot en stålskiva från upp till 1,8 meters höjd. Temperaturmässigt klarar den -30 till +70 grader.

Tåliga smartphones är i regel ganska tjocka, men S42 är inte på något sätt ovanligt tjock. Greppet är distinkt och räfflorna på baksidan gör telefonen hanterbar även med handskar eller våta händer. Ett stort plus är batteriet som har lång livslängd. En trevlig finess är den programmerbara knappen som kan få valfri funktion vid dubbeltryck respektive långtryck. 

Även formgivningen av S42 i sin helhet är genomtänkt med rundade hörn och nedsänkt 5,5 tum stor skärm. Ett formonterat skärmskydd (Corning® Gorilla® Glass 5) i glas finns redan förmonterat för extra skydd, och det går utmärkt att läsa på skärmen även i starkt solljus.

För en vanlig smartphone rekommenderas inte att du tvättar den i tvål och vatten när du ändå är igång med att tvätta händerna. Men Cat S42 kan du skrubba ren med tvål och vatten utan problem. En viktig hygiendetalj för de som måste fortsätta arbeta.

Bullit Group, som tillverkar Cat, ger två års garanti på S42 och lovar systemuppdatering till Android 11 och säkerhetsuppdateringar var 90 dag.

Rekommenderat pris är cirka 2 790 kronor.

Publicerad: 29 sep 2020 - 17:33