Annons

CyberGhost

Därför behöver du ett VPN

Med CyberGhost VPN på datorn och i mobilen blir din digitala närvaro säker och trygg. Här är fem anledningar varför VPN är din bästa digitala kompis.

1. Skydda din digitala identitet

Med ett VPN (Virtual Private Network) kan ingen längre se vad du gör online, följa och sälja din data och internethistorik. Din information förblir helt enkelt privat. Det virtuella nätverket krypterar din data och skyddar din identitet. 

CyberGhost har länge varit en VPN-tjänst i toppklass och har idag över 36 miljoner användare. CyberGhost VPN-tjänst gömmer din IP-adress och krypterar din anslutning. Därmed blir du inte bara anonym på nätet, du kan också njuta av total frihet online.  

2. Få ut det mesta av dina streamingtjänster

Alla användare är inte skapade lika. Beroende på var du bor så ser utbudet hos streamingtjänster som Netflix, HBO och Disney med flera, annorlunda ut. Även fast varje användare betalar samma pris. CyberGhost VPN hjälper dig runt de geografiska begränsningarna. 

Här finns en lista med streamingtjänster som CyberGhosts VPN kan hjälpa dig att se utan geolås. 

3. Befinn dig var som helst i världen

Ju fler VPN-servrar en tjänst erbjuder, desto bättre. 

Styrkan i CyberGhosts VPN är de över 6800 servrarna som finns placerade i över 90 länder. Det går också att välja mellan många olika specialservrar beroende på vad du vill göra, till exempel för nedladdning eller streaming från tjänster som Netflix, HBO med flera. CyberGhost erbjuder flera optimerade servrar som är specialkonfigurerade för att avblockera över 35 streamingtjänster.

De många servrarna gör CyberGhosts VPN-upplägg snabbt och hastigheten påverkas inte även om du ansluter maximalt antal enheter samtidigt. 

Allra snabbast går det om du ansluter dig till servrar så nära dig som möjligt. Det finns ingen begränsning vad gäller bandbredd.

4. Säker även på publika Wi-Fi-nätverk

De finns överallt, på kaféer, bibliotek, flygplatser och i andra offentliga miljöer. Men offentliga Wi-Fi-nätverk är en drömvärld för hackare och personer med ont uppsåt. När nätverken är osäkra blir CyberGhost VPN räddningen för att du ska kunna surfa utan att riskera bli utsatt för cyberbrott. 

5. Skydda hela ditt digitala liv med ett klick

CyberGhost VPN finns tillgängligt för alla operativsystem och du kan ansluta upp till sju enheter samtidigt.

Det tar bara några minuter att skaffa ett konto, ladda ner programvara och komma igång. Tjänsten stödjer svenska som språk och gränssnittet är intuitivt och lättåtkomligt. Du kan direkt ansluta till den bästa, och snabbaste, tillgängliga servern för streaming, torrenting eller vanligt surfande.

CyberGhost utgår från Rumänien vilket gör att de inte behöver spara någon information om vad deras användare gör online. Därför kan de heller inte lämna över någon data till myndigheter om så skulle efterfrågas. Deras strikta ingen data-policy är guld!

Bäst pris erbjuder CyberGhost för längre abonnemang. Med 83 procent rabatt kan det digitala skyddet bli så lågt som 2 euro i månaden, med tre extra månader på köpet. Dessutom har CyberGhost VPN en extra förmånlig ”pengarna tillbaka”-garanti i hela 45 dagar. CyberGhost kundsupport håller öppet dygnet runt via e-post eller livechatt.