https://www.mobil.se/partner/datorvaskor-for-den-modemedvetna
566761
Partner
SPONSRAD ARTIKEL

Datorväskor för den modemedvetna

Allt fler av oss män lägger tid och energi i vårt utseende. Inte bara genom träning och hälsa men även i form av moderiktiga kläder och styling.

När man samtidigt arbetar mobilt med mobilt kontor i en datorväska kräver det att man väljer rätt datorväska. De flesta klassiska datorväskor har nämligen fokus på det praktiska i sin design – utseendemässigt är däremot väldigt ofta fula. Här följer därför några tips på datorväskor som både löser det praktiska utan att för den skull ödelägga din look. 

Välj färg efter övrig klädsel och stil

En klassisk modern och manlig look kan snabbt ödeläggas om man blandar flera olika nyanser av läder på sina accessoarer. Innan man väljer sin datorväska kan det därför vara en god ide att ta utgångspunkt i färgen på eventuella accessoarer som klockor, bälten och armbandsur. Med rätt nyans i lädret är en snygg datorväska i läder oftast ett säkert kort rent stilmässigt. Delton Bags har bl.a. en brun vintage läderväska som fungerar fint som datorväska. Den har ett stilsäkert utseende och passar till en modern, manlig skandinavisk stil. Lucleons klassiska Jasper axelremsväska är ett annat gott bud på en stilsäker datorväska i läder. 

För den som vill ha färger

Om man önskar lite mera färg och kant finns det numera flera snygga och moderna datorväskor som goda alternativ. Med färger kräver det att man tänker på hur hela outfittet matchar och därför kan dessa ibland vara begränsande. Man bär ju som regel sin datorväska varje arbetsdag. Självklart kan man ha flera väskor att växla mellan om man har råd vilken löser det problemet. Väskor med färg och detaljer kan liva upp stilen om man normalt håller sig till klassiska neutrala färger i sin klädstil. Salt & Hide har bl.a. en laptopväska i grönt och brunt som både ger färg och detaljer utan att för den skull kompromissa med funktionalitet och hållbarhet. Conveys Sakura Turkis Messenger väska är en annan favorit som kan ge din stil det lilla extra. Du kan bl.a. läsa mera om några av dessa stilfulla datorväskor via länken. 

Publicerad: 20 mar 2019 - 14:20