Annons

De bästa gaming-mobilerna

Det har aldrig funnits en bättre tid än nu att vända sig till våra mobiltelefoner för underhållning i form av gaming. Deras skärmar är större och ljusare än någonsin, och fler och fler av dem erbjuder snabbare uppdateringshastigheter på skärmen för en bättre spelupplevelse.

Kraften i de bästa gaming-mobilerna gör dem också mer kapabla än någonsin att spela populära mobilspel på ett nätverk med Wi-Fi 6 eller med 5G-anslutning som ger en grym spelupplevelse när du spelar online.

Nu när bra mobiler är tillgängliga för alla är det enklare än någonsin spela roliga casinospel på, och med de bästa gaming-mobilerna kan du spela dem i fantastisk kvalitet, oavsett om du är på väg till jobbet eller bara har tid för ett snabbis innan du ska sova. Du kan utan licens här, om du vill ha en fantastisk spelupplevelse från din mobil.

Det finns massor av mobiltelefoner som funkar bra för spel, men vi har listat de allra bästa här så att du slipper leta runt. Så här är de bästa gaming-mobilerna 2022.

1. Asus ROG Phone 5S

Om du är redo för mobilspel på nästa nivå kommer Asus ROG Phone 5S att imponera på dig. Med Asus ROG 5S får du hela 16 GB RAM och Snapdragon 888 Plus chip som ökar dess prestanda ännu mer. Den har också en lagring på 256 GB.

Till det har du en 1080p AMOLED-skärm med HDR10 på 6,78 tum plus stöd för en bildfrekvens på 144 Hz. Skärmen är lite mindre än på dess föregångare på 6.8, men det betyder att den här mobilen kommer att vara lite mer behaglig att greppa runt om du har lite mindre händer. Asus ROG Phone 5S är inte bara för spelare - det finns också tre kameror baktill (64MP huvudkamera, 13MP ultravidvinkel och 5MP makro).

2. Nubia RedMagic 7

Nubia RedMagic 7 är en av de bästa gamingtelefonerna på marknaden. Den har en kraftfull processor, ett bra batteri och en mycket snabb skärm. Det finns också många olika spel att välja mellan, så det finns något för alla smaker. Om du letar efter en telefon som kan ge dig den ultimata gamingupplevelsen, är Nubia RedMagic 7 det perfekta valet för dig.

Nubia RedMagic 7 är laddad med Snapdragon 8 Gen 1, som är ett chipset som driver de bästa Android-telefonerna där ute. Med den här CPU:n går enheten snabbare och använder mindre ström än Nubia RedMagic 6. All denna kapaciteten ligger bakom en tunn 6,8-tums AMOLED-skärm med en snabb 165Hz uppdateringsfrekvens. Den erbjuder också en vansinnigt lyhörd 720Hz multi-touch frekvens perfekt för att sluka dig rakt in i spelets värld.

3. iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro är en av de mest populära telefonerna på marknaden. Den har en helt ny design, och den är mycket mer kraftfull än tidigare modeller. Med en uppsjö av spel på iOS kan du inte klandras för att du vill ha den bästa iPhone modellen att spela på. Apples senaste iPhone 13 Pro är den du vill ha.

Mest anmärkningsvärt är att den nya A15 Bionic-processorn förser telefonen med en extra GPU-kärna, som hjälper till att driva den nya 120Hz ProMotion-skärmen – detta ger mjukare rullning i nivå med några av de imponerande Android-enheterna på vår lista. Den 6,1-tums OLED-skärmen är gott om utrymme att spela spel som erbjuds i Apple Arcade. Dessutom är det ett av de få telefoner som stöder 5G-nätverk, vilket ger snabbare nedladdningar och uppkopplingar.