Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
1
1
https://www.mobil.se/partner/huawei-gt-2-pro-en-smart-sportklocka-for-alla-tillfallen
569364
Partner
falskt
Annons från Huawei

Huawei GT 2 Pro en smart sportklocka för alla tillfällen

Påkostade material och hög kvalitetskänsla gör Huawei GT 2 Pro till lika mycket fullmatad smart sportklocka som snygg och stilren accessoar. Dessutom håller den koll på din allmänna hälsa.
Publicerad: 14 okt 2020 - 10:51

Kvalitetskänslan är påtaglig och det märks att Huawei satsat på materialen när de byggt den smarta sportklockan GT 2 Pro. Skärmen av safirglas är skarp och ljusstark och ramen av titan bidrar till den stilrena designen. Baksidan av hudvänlig keramik gör klockan skön att bära både till vardags och under ett träningspass.

Över 200 möjliga utseenden

GT 2 Pro fungerar väldigt likt Huaweis tidigare klockor. Du styr den via de två knapparna eller genom att trycka och svepa på skärmen. Sveper du i sidled växlar du till exempel till musikspelaren, vädret, din aktivitetsstatus, pulshistorik eller stressnivå.

Det är också busenkelt att ändra stilen på urtavlan. Det finns över 200 olika urtavlor att välja mellan för att låta klockan matcha din stil för dagen.

Snygg och smart

GT 2 Pro är inte bara en lyxig accessoar med påkostade material, utan även fullmatad med träningsfunktioner såväl för nybörjaren som den mer träningsvana användaren. Den har över 100 träningslägen att välja mellan, däribland 17 mer specialiserade användningsområden, som för golf och skidåkning.

Men den smarta sportklockan är lika mycket för vardagshälsan. Den mäter hur du sover, den har koll på din puls, hur du syresätter blodet, om du är stressad. Till sin hjälp har den pulsmätare, accelerometer, gyro, gps, ljussensor och lufttrycksmätare.

I Huaweis Hälsa-app kan du sedan följa hur din statistik ser ut. Och få råd av klockan –  GT 2 Pro kan exempelvis följa och upptäcka sex vanliga typer av sömnproblem och ge dig råd för att förbättra sömnen. I löpspåret  kan klockan guida till steg för steg om tempo och pulsnivåer för att du ska nå målet med det specifika passet.

Tåligt batteri

Med alla funktioner och sensorer är batteriet ett stort plus – det räcker upp till 14 dagar beroende på hur du använder klockan. Lång batteritid möjliggör för klockan att kunna mäta och samla mycket data utan att du behöver ta av den och ladda så ofta. Det gör att du kommer att kunna se mönster och hur du utvecklas på ett tydligt sätt.

Huawei GT 2 Pro fungerar med Androidmobiler eller Iphone (kräver Android 4.4 eller senare alternativt Ios 9.0 eller senare). Priset ligger på cirka 3 300 kronor.