Annons från Huawei

Klockan som hjälper dig med hälsorutinerna

Huawei GT 2 Pro är en snygg accessoar som visar vad klockan är. Och samtidigt en guide till hur din kropp mår.

Den smarta sportklockan har seglat upp som en självklarhet för den som vill lyssna på sin kropp. Huawei GT 2 Pro kan användas till så mycket mer än träning inom hälsoområdet. 

Minska din stress

Det smarta med en klocka är ju att den alltid, dag som natt, kan bäras på handleden. För Huawei GT 2 Pro innebär det att den kan använda alla sina sensorer för att mäta hur din kropp mår. Den har till exempel pulsmätare, accelerometer, gyro, gps, ljussensor och lufttrycksmätare.

Dygnet runt-mätning gör att klockan kan analysera statistiken och tala om för dig när du kanske behöver göra några andningsövningar för att släppa ifrån dig stress och höja ditt humör. 

Sov bättre

All mätning gör också att Huawei GT 2 Pro kan ge dig en fullständig bild av hur bra du sover. Varje morgon kan klockan ge dig ett diagram som visar sömntid, djupsömn, lätt sömn och REM-sömn. Den kan följa och upptäcka sex vanliga typer av sömnproblem och ge dig råd för att förbättra sömnen. 

Allt klockan mäter hamnar i Huaweis Hälsa-app. 

Hjärtstatus

Med pulsmätning och hur din syresättning av blodet ser ut så kan du få indikationer på hur din allmänna hjärtstatus ser ut. Ju mer den smarta sportklockan lär känna dig, desto bättre råd för hur du kan aktivera dig kan den ge.

Kom igång med träningen

Huawei GT 2 Pro har 100+ träningslägen att välja mellan, däribland 17 mer specialiserade användningsområden. Det finns förprogrammerade pass för nybörjare och mer avancerade program. Under passet ger klockan vägledning steg för steg om tempo och vilken pulsnivån du ska hålla dig inom för att nå målet med passet.

Lyxig känsla

GT 2 Pro andas lyx och kvalitet med en skarp och ljusstark skärm. Med alla funktioner och sensorer är batteriet ett stort plus – det räcker upp till 14 dagar beroende på hur mycket du använder klockan. 

Huawei GT 2 Pro fungerar med Androidmobiler eller Iphone (kräver Android 4.4 eller senare alternativt Ios 9.0 eller senare). Priset ligger på cirka 3 300 kronor