Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/partner/mediapad-m5-surfplattan-med-kritikerrosat-ljud
565503
Partner
SPONSRAD ARTIKEL

Mediapad M5 - Surfplattan med kritikerrosat ljud

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/img_0550.png?itok=ITlYbp_y', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/img_0550.png?itok=WsN2vGj4', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/img_0550.png', w: 2000, h: 1117, title: ' ' },]
Upplev film, spel och musik som det är tänkt genom att välja en surfplatta som kombinerar högsta prestanda med ljud i världsklass.

Huaweis senaste surfplatta har fått mycket beröm av recensenter och användare världen över. Delvis på grund av den fina skärmen och skrivbordsläget som gör att du kan använda den ungefär som en traditionell dator - men även på grund av de inbyggda högtalarna. 

Generellt sett är det svårt att hitta en surfplatta med bra ljud. Huawei Mediapad M5 har dock hela fyra inbyggda högtalare utvecklade av välrenommerade Harman Kardon.

- Vi har fokuserat på att få till riktigt hög ljudkvalitet eftersom vi vet att det är en stor del av upplevelsen oavsett om du tittar på film eller spelar spel, säger marknadschef Peter Lundkvist.

Än viktigare blir det nu när 3,5-millimetersjacket försvinner från de bärbara enheterna.

Ljudet gör upplevelsen

Högtalarna är inte det du lägger märke till från början. Snarare är det de snyggt välvda kanterna och den tunna kroppen av metall. Själva högtalarna är placerade runtom surfplattan, längs kanten, vilket gör att ljudet inte dämpas om du placerar surfplattan i ett skydd eller lägger den i ditt knä. För att kunna leverera toppkvalitet på ljudet är dock gallret ganska brett, så vet du var du ska titta ger de sig snabbt tillkänna.

Förutom de fyra högtalarna har surfplattan även digitalförstärkare som bidrar till den mäktiga lyssnarupplevelsen. De som testat ljudkvaliteten ger plus för allt från detaljrikedomen och den breda diskanten till basens djup. Det blir ett slags 3D-ljud.

Förutom bra ljudkvalitet kan du med Mediapad M5 också se fram emot en skarp, högupplöst 10,8-tumsskärm, lång batteritid och topprestanda. Kort sagt allt du förväntar dig av en surfplatta idag och lite till.

Publicerad: 25 jun 2018 - 15:00