Annons från Techhuset

Mobiltillbehör – Alla anledningar till att du borde använda det

I Sverige använder vi i snitt 3 timmar och 20 minuter varje dag stirrandes i våra telefoner. Sociala medier, meddelanden, surfa på nätet och mobilspel är några av de ledande faktorerna.

Detta gör att det blir extra viktigt att se till att använda rätt mobiltillbehör för att både skydda din mobiltelefon men även för att öka bekvämligheten i användandet.

Få en ny telefon varje år

Mobilskal är en av de vanligaste men också viktigaste mobiltillbehören. Speciellt för dig som planerar att sälja vidare mobiltelefonen när det är dags att köpa en ny. Telenor har en lösning som gör att det blir extra viktigt att skydda mobiltelefonen med ett mobilfodral. ”Telenor Change” innebär att du varje år kan gå och lösa in din telefon mot den nyaste modellen. Det enda som krävs här, som många ofta blir besvikna kring, är att mobilen du lämnar in ska vara i ett väldigt bra skick. Därför är det värt att investera i mobiltillbehör som skyddar din telefon. Där av vikten av rätt mobilskal och skärmskydd. 

Ett mobiltillbehör är en praktisk lösning som underlättar din vardag

Skydd är minst sagt en viktig faktor till användandet, men frågan är om inte funktionalitet kan vara det allra viktigaste. Med rätt mobilfodral kan du få fler funktioner i ett. Här listar vi några av anledningarna till att investera i ett mobilfodral.

• Skyddar din mobiltelefon från skador

• Bättre stötdämpande effekt än mobilskal

• Finns plats för kort

• Brand och vattentäthet

• Förbättrad greppbarhet

Skapa din egen stil med rätt mobiltillbehör

Funktionalitet, skydd och säkerhet. Men vi får inte missa användandet av mobiltelefonen som en accessoar. Med rätt mobilskal eller mobilfodral kan man även genom färg eller mönster matcha sina klädesplagg och stilar. Det bästa med det är att det ena inte utesluter det andra. Man kan få rätt funktionalitet, mobilskydd och färg i en och samma lösning. Därför är det extra viktigt att inte köpa, utan investera i rätt mobiltillbehör.