Annons från Motorola

Motorola razr 40 ultra - Utmanar möjligheterna med hopfällbara telefoner

De hopfällbara telefonerna är tillbaka och här för att stanna. För nästan 20 år sedan, år 2004, introducerade mobiltillverkaren Motorola för första gången den ikoniska hopfällbara RAZR V3 som tog populärkulturen med storm. Nu tar Motorola tillbaka den ikoniska razr till 2020-talet – med nya Motorola razr 40 ultra. En smartphone som kombinerar det bästa från då och nu och skapar ett oemotståndligt ha-begär!

Den största, mest avancerade yttre skärmen på en vikbar telefon någonsin

Denna telefon har nya funktioner som tänjer på gränserna för innovation med den unika yttre displayen, mjukvaruupplevelsen, batteriet, designen och ljudet. Den patenterade gångjärnsdesignen minimerar vecket när den är vikt, och möjliggör en tunnare design som ger konsumenterna en bekvämare upplevelse.

Den yttre 3,6-tumsskärmen på razr 40 ultra gör att du kan göra mer på telefonen även i stängt läge. På den yttre skärmen, som också är den största bland hopfällbara telefoner idag, kan du skriva meddelanden, ta bilder, spela musik, ringa telefonsamtal, trycka för att betala och till och med öppna en miniversion av nästan vilken app som helst, utan att öppna telefonen.

Tack vare Flex View-funktionen och den yttre skärmen kan telefonen placeras i olika vinklar eller användas som ett stativ för att fånga fantastiska bilder och videor i handsfree-läge. Med Photo Booth-läget får du fyra olika poser i fyra perfekt timade bilder, alla utlösta av en enkel öppen handflata eller med Auto Smile Capture-funktionen.

Den externa skärmen är inte bara större, den är också anpassningsbar. Det går att välja från ett sortiment av färgglada bakgrundsbilder, anpassa panelerna på startskärmen så att de är arrangerade precis som du vill ha det, och uttrycka sig genom att välja från en rad utvalda klockstilar. Motorola samarbetade också med Spotify för att skapa en panel som designades specifikt för Motorola razr 40 ultra.

Motorola tror att den externa skärmen är avgörande för en väl avrundad hopfällbar enhet och till att hitta en bättre balans med hur ofta telefonen används. Den yttre skärmen gör så att du kan hålla dig uppdaterad utan att sugas in i telefonen. Plus, den extra funktionaliteten på den yttre skärmen möjliggör längre batteritid eftersom användare kan uträtta mer utan att behöva öppna enheten.

Skapa, både mer och enklare

Motorola razr 40 ultra är designad med innehållsskapare i åtanke. Den har designats för att göra det möjligt att fånga många olika tillfällen och miljöer på innovativa och kreativa sätt. Den vikbara designen gör att du enkelt kan komma åt huvudkameran, med 12 MP och optisk bildstabilisering (OIS), på den externa skärmen när du tar selfies, samtidigt som du snabbt kan förhandsgranska bilderna som just tagits. Du kan också vika telefonen på mitten och ställa ifrån dig den för att ta bilder eller ringa handsfree.

Kameran har även ett 13MP ultravidvinkel- och makroobjektiv som gör det möjligt att ta bilder som får med tre gånger mer i bilden än ett standardobjektiv. Användare kan också använda den automatiska leendeavkänningsfunktionen Auto Smile Capture när kameran står upp av sig själv.

Utmärkande och stilren design

Motorolas vision var att ge konsumenterna en modern version av den ursprungliga ikoniska designen. Det som skiljer den här designen åt – förutom den stora externa displayen, är dess yta i veganskt läder, och trendsättande färger från samarbetet med Pantone, däribland Pantone® Colour of the Year 2023, Viva Magenta.

Denna flip-telefon öppnar upp för många nya möjligheter i användarupplevelsen tack vare sin design. När telefonen är i öppet läge syns den vackra skärmen i sin fulla storlek och med det nydesignade droppgångjärnet och det ultratunna glaset syns inga tydliga eller störande spår från fogen där skärmen viks. Den viks helt på mitten så att över- och underkanten möts och är perfekt justerade så att inget mellanrum skapas, för en maximalt stilren look.

Byt in din gamla mobil!

Motorola lanserade nyligen sitt nya så kallade trade-in-program. Det går ut på att du genom 4 enkla steg kan byta in din gamla telefon när du köper en razr 40 ultra, razr 40 eller edge 40 och få en cashbackpremie tillbaka.

Motorola razr 40 ultra finns nu tillgänglig att köpa för 13 490 kr, i färgerna Viva Magenta, Infinite Black eller Glacier Blue.