Annons från Huawei

Nordisk ljudteknik bakom Huawei FreeBuds Pro 2

Bra ljud och smart brusreducering gör att Huaweis true wireless-hörlurar FreeBuds Pro 2 håller toppklass. Mycket tack vare Huaweis ljudcenter i Finland. ”Vi är experter på ljud”, säger Jyri Pakarinen vid Tampere Audio Laboratory.

Huawei har verksamhet på många håll i världen, bland dem Tampere Wireless Headset Audio Laboratory i Finland. Det är Huaweis största ljudcenter i Europa. Här jobbar ett stort team med att utveckla och förbättra ljudkvaliteten till Huaweis hörlurar.

– Vi är experter på ljud. Det betyder att vi arbetar med att säkerställa att användarna får den bästa ljudkvaliteten i alla lägen och att AI:n förstår användarens röst så bra som möjligt, säger Jyri Pakarinen vid Tampere Audio Laboratory.

Vad är viktigast när man utvecklar ljud för in-ear-hörlurar?

– Helheten. Alla aspekter av produkten måste ge premiumljud för användarna. Det är en utmaning, framför allt för trådlösa in ear-hörlurar där den tillgängliga kraften och utrymmet är begränsat. Vissa kompromisser måste göras och nyckeln är att förstå vilka detaljer som är okej att kompromissa med och inte.

Jari Pakarinen vid Tampere Wireless Headset Audio Laboratory.

Bra ljud – både in och ut

Huawei FreeBuds Pro 2 har fått en helt ny uppbyggnad av det högupplösta ljudet (Hi-Res Dual Sound System). Standardprofilen är utvecklad tillsammans med Devialet och passar de flesta. Du kan också anpassa ljudet med hjälp av tre förinställda profiler – basförstärkning, diskantförstärkning, eller med fokus på röster för poddlyssnande. Du kan även skapa egna ljudprofiler för olika ändamål.

Huawei har även lagt tid på att leverera bra ljud ut för att din röst ska höras riktigt bra när du pratar i telefon. Oavsett om du är ute på stan eller sitter i ett öppet kontorslandskap.

– Våra ljudlösningar ger användaren möjlighet att ta samtal i flera olika situationer och miljöer. Olika akustiska lösningar kan delvis hjälpa lösa problemen med störande ljud och sedan kan signalbearbetning ytterligare reducera en del av effekterna. De algoritmer vi utvecklar i Tampere används i FreeBuds Pro 2 och möjliggör rena samtal även i akustiskt utmanande miljöer, säger Jyri Pakarinen.

Fler anledningar som gör FreeBuds Pro 2 till ett bra köp

Med ljud i toppklass, avancerad brusreducering (ANC), grym passform och lång batteritid har Huaweis topplurar FreeBuds Pro 2 alla möjligheter att bli ett riktigt bra hörlursköp.

Läs mer: 5 anledningar som gör Huawei FreeBuds Pro 2 till ett bra köp

Lätt att komma igång med bra ljud

Öppna etuiet och tryck på funktionsknappen på sidan av etuiet för att para ihop hörlurarna med telefonen. Sen är du igång. Du behöver ingen app för att använda hörlurarna. Men för att komma åt fler funktioner, för bland annat brusreducering och styrning av gester, kan du ladda ner Huawei AI Life-appen, som finns för både Android och iOS. 

Ceramic White passar till det mesta. Eller våga stick ut med Silver Frost eller silverblå Silver Blue. Hörlurarna kostar cirka 1990 kronor.

Här köper du Huawei FreeBuds Pro 2 till bästa pris.