Annons från Huawei

Nya Huawei FreeBuds 4 anpassar sig efter dina öron

Huaweis nya true wireless-lurar FreeBuds 4 är världens första med open fit-design som utrustats med Adaptive Ear Matching – en riktigt cool funktion som analyserar dina öron för att ge dig en ännu mäktigare ljudupplevelse. Nu kommer hörlurarna ut på den svenska marknaden.

Huawei FreeBuds 4 har lika mycket fokus på bra ljud som på en bekväm passform för att optimera lyssnarglädjen. Och priset. Det rekommenderade cirkapriset ligger på 1 490 kronor och gör FreeBuds 4 till ett starkt alternativ på hörlursmarknaden.

Det betyder mycket för ljudupplevelsen att hörlurarna är utrustade med en nyligen uppgraderad ANC-teknik (Active Noise Cancellation) med open-fit-design som erbjuder en förbättrad brusreducering på både hårdvaru- och mjukvarunivå. 

Anpassning efter varje användare

Huawei har förstått att varje användares öron är unika. FreeBuds 4 är de första hörlurarna med open fit-design som också anpassar sig efter användarens öron med hjälp av tekniken Adaptive Ear Matching (AEM). Funktionen innebär att hörlurarna analyserar varje användares öron för att kunna optimera brusreduceringen. I praktiken blir ljudupplevelsen ett snäpp bättre. 

För att ytterligare vässa upplevelsen har lurarna även dubbla mikrofoner – något som bidrar till en ännu bättre brusreducering.

Snabbladdning

Förutom ljudet är batteriet alltid en viktig parameter för hur mycket man älskar sina hörlurar. Det ska gå snabbt att ladda och det ska hålla för många timmars lyssning.

Brusreducering kräver mer kräm och med den aktiverad räcker en full laddning till 2,5 timmars kontinuerlig uppspelning. Stänger du av brusreducering åker siffran upp till fyra timmar. Tillsammans med laddningsetuiet ökar du däremot uppspelningstiden till 22 timmar.

Det riktigt coola är att du får 2,5 timmars lyssningstid med bara 15 minuters laddning.

En lättare lur

FreeBuds 4 är lättare jämfört med föregångaren och varje enskild hörlur väger nu endast 4,1 gram. Varje gram ger lite mer skön bärkänsla och man märker knappt att man har hörlurarna i öronen. 

Även laddningsetuit har blivit lättare – vikten på 38 gram innebär en minskning på över 20 procent jämfört med föregångaren. 

Smart anslutning

Snabba och smidiga anslutningsmöjligheter är viktiga beståndsdelar för vilken pryl som helst, men i synnerhet hörlurar som man snabbt vill kunna använda. 

Huawei FreeBuds 4 bjuder på flera olika anslutningsfunktioner. Som närhetsparning, parning via molndelning, dubbel enhetsanslutning, eller via Huawei AI Life-appen. Hörlurarna kan snabbt anslutas till samtliga EMUI-baserade enheter för en sömlös användarupplevelse.

Koppla ihop hörlurarna med två enheter samtidigt

Oavsett tillverkare eller operativsystem kan FreeBuds 4 kopplas ihop med två enheter samtidigt. Det gäller allt från smartphones och surfplattor till datorer och andra smarta enheter. 

Det fina med den funktionen är att du kan kolla på en serie på plattan utan att missa något på telefonen. Ringer det så pausas uppspelningen på surfplattan och ljudet överförs sömlöst till samtalet.

I appen Huawei AI Life kan du se de tio senast anslutna enheterna och växla mellan dem med en enkel knackning.

Funkar oavsett operativsystem

Appen AI Life går att ladda ner till Android via AppGallery eller genom att skanna QR-koden ovan. Till iOS-enheter laddas appen ner via Appstore. 

En mäktig lur till ett bra pris

På den svenska marknaden lanseras Huawei FreeBuds 4 i färgerna Ceramic White och Silver Frost. Det rekommenderade cirkapriset är 1 490 kronor.