Annons från Brixo

Så lånar du pengar snabbt och enkelt direkt från mobilen

Att låna pengar behöver inte längre vara omständligt. Förr behövde du gå till banken vilket resulterade i långa processer som tog mycket tid och energi. Numera kan du låna pengar smidigt och enkelt direkt på nätet hos en lånegivare. En ansökan tar endast några minuter och du får svar snabbt.

Så går det till när du ska låna pengar

När du ska låna pengar så fyller du i ett ansökningsformulär där du väljer önskat belopp, återbetalningstid och annan information som efterfrågas. Du signerar sedan ansökan med BankID och sedan behandlas din ansökan. Du får besked inom ett dygn. När du går igenom avtalet så är det viktigt att du tittar på räntan och andra avgifter.

Vad krävs från dig för att låna pengar

När du ska låna pengar så finns det några saker du bör ha i åtanke. Du bör aldrig låna mer pengar än vad du har råd att betala tillbaka. Därför är det viktigt att du alltid har koll på den totala kostnaden av lånet. För att låna pengar behöver du vara minst 18 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Du får inte ha ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Olika långivare har olika regler när det kommer till din årliga inkomst.

Kreditvärdighet och betalningsanmärkningar

Att ha en god kreditvärdighet är viktigt när du ska låna pengar. Du får en god kreditvärdighet genom att betala dina räkningar i tid och inte ha några skulder. Är du i en situation där din kreditvärdighet inte är så hög så kan du oftast låna pengar via en låneförmedlare ändå. Det kan röra sig om att du fått en betalningsanmärkning. Trots detta kan långivaren bevilja ett lån om de bedömmer att du kan betala tillbaka det. Det finns olika typer av lån beroende på din situation, prata med en låneförmedlare för att se vad som passar dig bäst.

Att låna pengar är något som de flesta behöver göra någon gång i livet. När du ska låna pengar är det viktigt att du alltid väljer ett lån med en kostnad som passar dig. Många lån är dyra så det är viktigt att du alltid tittar på den totala räntan samt andra avgifter som kan tillkomma. Du gör en ansökan snabbt och enkelt på nätet, och kan därefter få ett erbjudande om lån där du kan se exakt vad du kommer få betala tillbaka och inom vilken tid.