Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/partner/surfplattan-du-kan-anvanda-som-en-dator
565501
Partner
SPONSRAD ARTIKEL

Surfplattan du kan använda som en dator

Nyligen lanserades en maxad surfplatta som passar både hemmet och jobbet. Mediapad M5 fångar uppmärksamhet med sin ljusstarka skärm och sitt smarta skrivbordsläge.

Huaweis senaste surfplatta Mediapad M5 sticker ut som en prisvärd surfplatta med en rad fördelar. En av de allra vassaste fördelarna är skrivbordsläget. Det innebär att du kan använda Mediapad M5 som en vanlig surfplatta, men också att du snabbt kan växla om och använda den som dator. 

Skrivbordsläget ger helt enkelt ett användargränssnitt som är mer likt det du har i din dator. Apparna öppnar sig i fönster eller i helskärmsläge. De som öppnar sig som fönster kan du dra runt på skärmen för att skapa en uppsättning som passar dig. Apparna du inte använder aktivt just för tillfället lägger sig i en aktivitetslist i botten av skärmen så att du snabbt kan hoppa tillbaka till dem. 

Skrivbordsläget lämpar sig väl när du snabbt måste kunna sadla om och fixa något på jobbet, exempelvis korrigera ett dokument eller skriva längre mejl. 

Anslut smarta tillbehör

På långsidan av surfplattan sitter en keyboardkontakt som gör att du kan ansluta plattan till ett tangentbord. På så vis går det snabbt och lätt när du ska skriva längre texter. Dessutom får du en ergonomisk och bekväm arbetsställning.

Vidare kan du koppla till mus eller pekpenna till surfplattan för ytterligare likheter med datorn.

Bred målgrupp

Skärmen på Mediapad M5 är en så kallad 2K-skärm. I de oberoende tester som gjorts av surfplattan sticker den ut mycket positivt i konkurrensen. Det är en av de vassaste skärmarna på surfplattor idag.

Detta tillsammans med den höga prestandan och det funktionella skrivbordsläget gör M5 till en surfplatta som passar både hemmet och jobbet. För dig som vill kunna arbeta en del på språng, men lika snabbt kunna svida om och se en högupplöst film ter sig M5 som det perfekta valet.

Publicerad: 25 jun 2018 - 12:10

FAKTA / 5 snabba fakta om Huawei Mediapad M5

  • Skärm: 10,8 tum
  • Processor: Kirin 960
  • Batteri: 7 500 mAh
  • Kamera: 13 megapixel
  • Lanserades: Februari 2018