Annons från Motorola

Ut med det gamla och in med det nya

Motorolas trade-in program gör att du kan byta upp dig oavsett tillverkare av din nuvarande telefon

När det är dags att byta telefon är det inte helt ovanligt att den gamla blir bortglömd långt inne i ett skåp. Kanske har du till och med en hel låda som närmast liknar ett museum av dina gamla telefoner. Det vill motorola nu ändra på! Med det nya trade-in programmet kan du genom fyra enkla steg byta in din gamla mobil och få en cashbackpremie när du har köpt en ny motorolamobil.

Första steget är att du köper en motorolatelefon mellan 4 maj 2023 och 30 april 2024 som är en del av bytesprogrammet. Andra steget, efter du köpt din telefon, är att svara på frågor om telefonen du byter in. Efter detta kommer ett fraktpaket samt en estimering på din premie skickas till dig. När motorola får telefonen du vill byta in kommer den inspekteras för att bekräfta eller revidera sin estimerade premie. Motorola skickar sedan din cashback till ditt bankkonto inom 30 dagar efter att de godkänt ditt inbyte.

Byt upp dig till edge seriens tunnaste telefon, som kombinerar stil, komfort och prestanda

Motorola edge 40 är en av telefonerna som är en del av motorolas trade-in program och den är också vårens senaste tillskott i edge-familjen. Den kännetecknas av stilren design och högpresterande funktioner. Den tunna och välvda glasskärmen är sammanfogad med en precisionsskuren sandblästrad aluminiumram. Designen kombinerar stil med komfort och baksidan av veganskt läder gör den enkel att greppa. Men den är inte bara stilren utan klarar också livets alla äventyr tack vare sitt IP68 -skydd vilket gör den smuts-, damm-, sand och vattentålig.

Att ha en telefon som klarar av att hänga med under hela dagen och även på natten blir allt viktigare. Edge 40s batteri gör att du utan problem kan koppla upp dig på 5G-hastigheter samtidigt som den orkar hålla tempot dagen ut. När man behöver extra kraft ger turboladdningen en heldagsladdning på endast omkring 10 minuter.

Fånga och streama i hög kvalitet

En högkvalitativ skärm är A och O när man strömmar innehåll eller spelar spel. Motorola edge 40 kommer med en 6,55” OLED display med böjda kanter. Den uppslukande skärmen har Full HD+ upplösning vilket ger skarpare bild helt utan synliga pixlar. Den har också ett brett färgomgång för verklighetstrogen bildåtergivelse oavsett vad du tittar på.

Det högupplösta 50MP kamerasystemet har den bredaste bländaren tillgänglig i en smartphone idag. Den ultravida bländaren gör det möjligt att ta skarpa bilder i dåliga ljusförhållanden, skapa en naturligt mjuk bakgrund vid porträttbilder för professionell känsla, samt snabbare och smidigare fånga livets fina stunder. Den ultravida 13MP kameran gör det möjligt för användaren att antingen få plats med mer i sin bild eller komma närmare sitt objekt. Selfiekameran med hög upplösning ger kvalitativa grupp och solobilder oavsett ljusförhållanden.

Om du vill lära dig mer om motorolas trade-in program besök sidan här eller om du är nyfiken motorola edge 40, läs mer här.