https://www.mobil.se/tester/test-jabra-vox
522307
Tester
Tillbehörstest

Test: Jabra Vox

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/imported/633549.jpg?itok=Z8Vuvzv5', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/imported/633549.jpg?itok=W1PrKsx0', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/imported/633549.jpg', w: 690, h: 393, title: ' ' },]
In ear-headset med stöd för Dolby Digital plus.

Vox är In-ear-varianten av Jabras Revo-serie och därmed även den begåvad med Dolby Digital Plus-teknik. Precis som med storebröderna Revo och Revo Wireless kan lurarna samköras med en speciell Dolby-app för att ge dig bättre ljud. Precis som med de större lurarna ger det hela egentligen bara en equalizer, medan ljudet i grund och botten är bra. Det är inte lika roligt som hos Revo-lurarna, med lite sämre detaljer och den lite mer uppskruvade bas som hör in-ear-lurar till. Mikrofondelen är av samma typ som till den trådade varianten av Revo och fungerar mycket bra med bra ljudkvalitet.

Designen påminner något om det Bose brukar leverera, vilket inte är en nackdel och passformen med »dra sladden runt örat«-manövern sitter som gjuten. Du kan även ställa in hur stor sladdöglan mellan de två lurarna ska vara.

Till skillnad från Revo-modellerna blir vi, utöver passformen, inte riktigt lika imponerade av Vox som försvinner lite bland massan av liknande prissatta in-ear-lurar.

Namn: Jabra Vox

Typ: Trådbundet In ear-headset

Anslutningar: -

Övriga funktioner: Dolby Digital plus-app (Iphone & Android)

Info: www.jabra.se

Pris: 1 199 kr

Betyg: 6/10