Fullformatsväder

Hitta fullständiga väderprognoser i din Ipad

En av nyheterna i nya Ipad OS är väderappen som hittat hit från Iphone.

Publicerad Uppdaterad

Väder i storformat

Vi får fortfarande i Ipad OS 16.1 ingen kalkylatorapp, men en app som vi tidigare sett i Iphone har nu tagit plats i Ipad. Det gäller Väderappen som ger dig väderinformation men nu i storformat.

Här kan du med fördel klicka på varje element i appen, som UV-index, solens upp- och nedgång, vind, nederbörd och annat för att få en mer detaljerad vy, ibland med historik. Nederbörd kan till exempel visas i form av en animering som visar regnovädrets framfart. Egentligen visas här inte mer än i Iphone-versionen men med Ipadens större skärmyta får du plats med mer information samlad. I Iphone visas den information du klickar upp istället i en ruta som döljer allt annat.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Det här tipset publicerades ursprungligen här i november då redaktionen vägledde till nya funktioner i Ipad OS 16.1 som då just hade släppts.