Kostar mellan 9 och 10 000

Huawei Watch Ultimate kommer till Sverige

Huawei Watch Ultimate

Nu är det klart att Huaweis lyxklocka kommer även till Sverige.

Publicerad Uppdaterad


Lyxklockan kommer till Norden

Fråga: Hur är Huawei Watch Ultimate och kommer den till Sverige?

Erik Mörner svarar: Det är en riktig lyxklocka, så den kombinerar träningsfunktioner med ett utseende som mer liknar en traditionell klocka, en stor sådan kan man tillägga. Det är en påkostad klocka med ett högt pris. Watch Ultimate är släppt i Finland för 850-949 euro och det är nu bestämt att den även släpps i Sverige hos ett fåtal återförsäljare. Huawei själva länkar till Mediamarkt som säljer klockan för 8990 repektive 9990 kronor beroende på modell. Klockan har metallhölje, amoled-skärm, safirglas och dykfunktioner ner till 100 meter.

En av varianterna har även titanarmband, betydligt tåligare än rostfritt stål. På sport- och hälsosidan har klockan så klart positionering, navigering, blodsyremätning, ekg samt spårning av sömn, stress och batteritiden är två veckor. Huaweis klockor fungerar med såväl Android som med Iphone. 


Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi samlade och svarade på aktuella frågor från våra Plus-medlemmar.