Istället för att bara dela

Samarbeta i dokument med andra som också använder Ipad och Ios

Flera av Apples appar låter dig samarbeta direkt med andra istället för att dela eller skicka dokument fram och tillbaka mellan er.

Publicerad Uppdaterad

Samarbeta istället för att dela

I till exempel appen Pages, Apples ordbehandlingsapp samt i Anteckningar kan du välja att samarbeta. Istället för att bara dela dokument går det alltså ännu lättare nu att flera i grupp och direkt arbeta i samma dokument från Ipad, Iphone, Mac eller via webben. Du kan även skapa delade flikgrupper i Safari och prata direkt med de du samarbetar med i Facetime. Mycket samlat på ett stället helt enkelt, förutsatt att ni alla jobbar med nya Apple-enheter.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Det här tipset publicerades ursprungligen här i november då redaktionen vägledde till nya funktioner i Ipad OS 16.1 som då just hade släppts.