Tips till Ios 17

Se information på din Iphone när den laddar med standby-läget

Med det nya standby-läget i Ios 17 får du widgets på mobilen medan du laddar. Så gör du.

Den nya Standby-funktionen fungerar allra bäst på IPhone 14 Pro och senare eftersom den är utrustad med så kallad Always On-display. Då kan enkla fakta visas i skärmen även när telefonen är släckt och låst, och det utan att det drar för mycket batteri. 

I IOS17 hittar du standby-funktionen under Inställningar, Standby. Aktivera den där och sedan behöver du bara ladda din telefon när den står i liggande läge, så får du fram de widgets som är tillgängliga. Ha lite tålamod, för det kan ta en stund efter att du lagt telefonen i sin position innan standbyläget aktiveras. När det väl syns kan du trycka eller svepa på skärmen för att bläddra mellan widgets och göra inställningar.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gick igenom Google Chrome i mobilen.