Tips till webbläsaren Chrome

Tips: Logga in i Chrome i mobilen för att synka mot datorn

Är du inloggad i Chrome kan du synka flikar och historik mot både andra mobiler och datorer.

Nyckeln för att få mer nytta av webbläsaren Chrome är att logga in med ditt Google-konto. Det är förutsättningen för att många av fördelarna ska bli tillgängliga, många av de tips vi delar med oss av här nedan. I grunden möjliggör inloggningen att du automatiskt får tillgång till din historik, bokmärken och inställningar i alla enheter. Oavsett om du surfar med Chrome i datorn, surfplattan eller mobilen. Det gör det också enklare att flytta upplevelsen mellan enheter, så att du kan ta vid, få webbsidan du just surfade på i mobilen att istället dyka upp på den stora skärmen hemma.

Att logga in är enkelt. Det valet kommer upp så fort du startar Chrome och Google kallar det ofta för “aktivera synkronisering”. 

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gick igenom Google Chrome i mobilen.