https://www.mobil.se/appar/apptipps-till-windows-hyperlapse
561913
Appar
Snabbspolat

Apptipps till Windows: Hyperlapse

● BILDSPEL
Microsofts app för att göra snabbspolade filmer är enkel, och gratis.

Filmer där innehållet snabbspolas så att man kan få se vad som händer under längre tid är kul att göra, och funktionen saknas tyvärr i kameraappen till Windows 10 mobile som standard, men Microsoft har gjort en separat app för funktionen, kallad Hyperlapse Mobile.

Det är inte den enda appen till Windows 10 Mobile för att göra denna typen av filmer, men Microsofts app har fördelen att vara lättanvänd och gratis.

Till skillnad från de flesta av den här typen av appar utnyttjar den inte seriebildtagning för att klippa ihop en film, utan i stället videofunktionen där den snabbspolar innehållet. Standardinställningen är fyra gångers snabbspolning, men när du spelat in en film och granskar den kan du välja att ändra till upp till 32 gånger hastigheten.

Bildkvaliten blir sämre än vad den borde med hänsyn till kamerans kvalitet, men du kan även importera filmer tagna separat och göra hyperlapsefilmer av dem om du inte är nöjd med appens egen bildkvalitet.

Appens styrka, förutom det enkla faktum att du inte betalar något för att prova den, är dess enkelhet. Du bara öppnar appen, pekar och kör. Blir du sugen på att fördjupa dig i denna filmteknik finns det mer avancerade appar att gå vidare med, till exempel Timelapse Studio.

Relaterade artiklar

Ämnen

 • Hyperlapse Mobile

  Operativsystem:
  Windows
  Version (Windows):
  1.6
  Utvecklare:
  Microsoft
  Pris (Windows):
  Gratis
  Betyg
  7/10