https://www.mobil.se/appar/apptips-bear-snygg-anteckningsbok-for-apple-folk
567059
Appar
Alternativ till Evernote

Apptips: Bear - Snygg anteckningsbok för Apple-folk

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/bear.jpg?itok=eR91ua1e', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/bear.jpg?itok=CX0w-ii2', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/bear.jpg', w: 2000, h: 1333, title: ' ' },]
Om du är standardiserad på Appleprodukter är Bear ett snyggt och prisvärt alternativ om du behöver en mer avancerad anteckningsapp.

Bear är en anteckningsapp som låter göra dig mer än bara göra enkla postitlappar. Du kan formatera anteckningarna, märka upp dem med taggar för enklare sortering, synka dem mellan enheter och bläddra mellan dem i en sidoflik.

Om du använder anteckningstjänsten Evernote låter det här förmodligen en smula bekant, och bear påminner verkligen en hel del om Evernote. Men där Evernote finns till i stort sett varje plattform som någonsin skapats är Bear en ren Apple-angelägenhet. Den finns bara till Mac och Ios, och anteckningar synkas via Icloud.

Om du å andra sidan är standardiserad på Apple erbjuder Bear en del fördelar gentemot Evernote. Priset för premiumabonnemang, som krävs för synkning, är lägre, och appen har stöd för Apples funktion att växla enhet så att du fortsätter att skriva exakt där du befann dig om du växlar mellan dator, mobil och surfplatta. En annan intressant funktion är att du kan skapa länkar till andra anteckningar inuti anteckningar som ett slags interna hyperlänkar. Du kan också exportera dina anteckningar till andra mer etablerade format.

Användargränssnittet är rent och pedagogiskt och jag kan i princip hoppa rätt in och börja använda appen, men det finns ett antal tutorials i form av färdiga anteckningar om du behöver det.

 • Bear

  Operativsystem:
  Ios
  Version (Ios):
  1.6.13
  Utvecklare:
  Shiny Frog
  Pris (Ios):
  16 kr/mån eller 159 kr/år, gratis prova på
  Betyg
  7/10