https://www.mobil.se/appar/apptips-carinfo-allt-om-just-den-bilen
567710
Appar
Mängder av information om bilen på gatan eller hos handlaren

Apptips: Car.info - Allt om just den bilen

Car.info presenterar i stort sett allt du kan få veta om en bil på ett snyggt sätt.

Det finns gott om tjänster för att hitta information om en bil baserat på bilnumret. Oftast vill man kanske bara ha tag på ägaren, om de har haft inbrott i bilen eller den blivit påkörd. Man kanske ser en ovanlig bil och vill veta mer om den. Funderar man på att köpa en begagnad bil vill man förstås veta allt om den. Car.info ger dig all information du kan önska dig, dessutom presenterad på ett snyggt sätt i appform.

Du kan mata in bilnumret i appen, eller om du föredrar det fota av nummerskylten. För det senare behöver du bara peka kameran åt rätt håll för att få upp informationen, och du kan välja zoomnivå.

Sedan får du verkligen all upptänklig information om bilen, från ägarhistorik till mätarställning, när den senast besiktigades och hur mycket koldioxid modellen släpper ut. Du får veta hur många exemplar av bilmodellen som finns i Sverige och hur många av dessa som har samma motor. Du kan se om bilen har varit taxi, om det är konstigheter med miltalsmätaren och om den krockats i USA.

Mycket av informationen är användbar just om du funderar på att köpa bilen. För detta finns också en separat flik där du kan hitta bilar av just den modellen till salu, så får du också en bild av om priset är rimligt. Särskilt för den funktionen är appen riktigt användbar.

Ämnen

 • Car.info

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  0.0.64
  Utvecklare:
  Car Info Nordic AB
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  8/10