https://www.mobil.se/appar/apptips-hold
563924
Appar
Fokus på studierna

Apptips: Hold

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Hold.png?itok=NFUZIjzH', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Hold.png?itok=Bty2TqFv', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Hold.png', w: 2000, h: 1185, title: ' ' },]
Hold är appen som med belöningar ska hjälpa studenter att koncentrera sig på sin uppgift.

Alla har väl upplevt mobilen som distraktion. Man tar fram den för att kolla kalendern och en halvtimme senare grälar man med främlingar på Facebook.

Hold är en tjänst för studenter på universitetsnivå som behöver hjälp och motivation att hålla sig från mobilen när de borde koncentrera sig på studierna.

Principen för Hold är att du startar appen, som sen håller koll på att du inte använder mobilen, och inte lämnar området för det lärosäte du angivit. För var 20:e minut du hållit dig borta från mobilen får du en poäng, och när du samlat in tillräckligt många poäng kan du lösa in dem mot värdekuponger.

I dagsläget är det främst Pressbyrån du kan lösa in dina kuponger på, till exempel en smoothie för 10 poäng, men i Norge därifrån tjänsten kommer finns det mer ambitiösa erbjudanden och det lär vi säkert få se i Sverige också om man etablerar fler samarbeten.

För att använda tjänsten måste du logga in med Facebook och ge den diverse behörigheter, vilket kanske inte alla är bekväma med. Upphovsmännen hävdar att de inte postar någonting på Facebook. Det syftar också till att minska risken för fusk, genom att till exempel använda mobilen till Hold och hänga på Facebook på datorn.

Relaterade artiklar

Ämnen

 • Hold

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  2.6.22
  Version (Ios):
  2.5.15
  Utvecklare:
  Hold AS
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  6/10