https://www.mobil.se/appar/b-sta-skidapparna-ski-blackbox
555520
Appar
Kraftfull skidkoll till Windows Phone

Bästa skidapparna: Ski Blackbox

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/skiblackboxbred.jpg?itok=nRmUnZbt', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/skiblackboxbred.jpg?itok=o4sIyCgD', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/skiblackboxbred.jpg', w: 2000, h: 1280, title: ' ' },]
Appen i sig är inte särskilt vacker, men det kompenserar den för genom alla funktioner som erbjuds.

Först och främst är appen enkel att använda. När jag startar den hittar den vilken som är närmaste alpina anläggning och börjar direkt spara uppgifter om mina åk. Som användare behöver du inte göra något annat än att låta appen hållas.

Appen delar automatiskt upp mina insamlade data efter individuella åk och kan visa till exempel mäthöjd, medelhastighet, maxfart, mesta lutning, G-kraft och mycket annat. I efterhand kan du även se dina åk på en karta och få information om hastighet, höjd och tid för varje punkt på kartan.

Det finns även möjlighet att visa informationen i diagram eller att exportera om du vill visa den i något annat program på datorn. Helt enkelt en app fylld av möjligheter.

 • Ski blackbox

  Operativsystem:
  Windows
  Version (Windows):
  2.2.1.0
  Utvecklare:
  Blackbox Outdoor Apps
  Pris (Windows):
  7,90
  Betyg
  7/10