https://www.mobil.se/appar/ihome-sleep
519694
Appar

Ihome Sleep

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/imported/634819.jpg?itok=Bd5fwts2', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/imported/634819.jpg?itok=ZRG1msrq', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/imported/634819.jpg', w: 1440, h: 800, title: ' ' },]
Denna app är för folk som har svårt att hålla på fasta tider.

Hade den här appen tagits fram en svensk apputvecklare så hade den förmodligen kallats för Skalmans mat- och sov-klocka (nu finns det förvisso en sådan app också, men den är bara en enkel klock-widget). Ihome Sleep är hur som helst en app bestående av en alarmklocka som är tänkt att användas inte bara för väckningar, utan också för att man ska gå och lägga sig (eller ungarna) i tid, för att man ska komma ihåg att ta pauser från jobbet, och så vidare.

Förutom att låta ett alarm ringa så kan appen även visa en påminnelse i någon form, som man själv får skriva in när man ställer in alarmet.

För de flesta användare så är egentligen en helt vanlig alarmklocka fullt tillräcklig, så målgruppen för den här appen är troligen sådana som vill få absolut kontroll över sina rutiner när det gäller att sova, vakna och att ta pauser. Man kan nämligen via en sovloggbok ta del av avancerad statistik över sömnen och hålla koll på (och förhoppningsvis göra något åt) ovanor som gör att man sitter uppe sent.

 • Ihome Sleep

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Utvecklare:
  iHome
  Betyg
  5/10