1
1
https://www.mobil.se/appar/runbit-spring-som-pac-man
569574
Appar
falskt
Apptips

Runbit: Spring som Pac Man

Runbit förvandlar promenaden eller löprundan till ett spel.

Har du svårt att komma ut och röra på dig så mycket som du behöver, och tycker du att träningsarmband eller vanliga träningsappar inte heller gör det tillräckligt kul kan Runbit vara appen för dig. Den förvandlar motionsrundan till ett spel.

Närmare bestämt kan du välja mellan ett antal olika spellägen. Antingen ska du plocka flaggor, fånga djur, undvika att bli fångad av monster, eller en kombination av dessa. I samtliga fall sker det på en verklig karta över där du befinner dig, och du får helt enkelt bege dig till där flaggan befinner sig för att ta den. Eller jaga efter djuret, som rör sig på kartan. Det hela blir lite som Pac Man, fast på verkliga gator och torg. Sedan vi testade appen första gången för fyra år sedan har en hel del hänt, och både app och spellägen känns betydligt mer flexibla och polerade.

I samtliga spellägen finns en lång rad inställningar, så du kan välja hastighet på djur och monster, om de rör sig snabbare eller långsammare när du närmar dig, om de kan gå genom hus, om du spelar på tid eller bara ska fånga ett visst antal djur, med mera. Det gör också att du kan ställa in nivån efter om du vill springa eller bara promenera raskt. Det finns även en social aspekt där du kan utmana kompisar och placera ut egna objekt.

I historiken kan du se snabbspolade videoklipp över dina spel. Runbit kostar 40 kronor som en engångssumma, men det finns ett prova på-läge där du kan köra varje spelläge i tio minuter för att få en känsla av om Runbit är din grej.

Ämnen

 • Runbit

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  8.2.8
  Version (Ios):
  8.1.6
  Pris (Android):
  40 kr (gratis prova på)
  Pris (Ios):
  40 kr (gratis prova på)
  Betyg
  7/10