https://www.mobil.se/appar/snyggare-hy-p-bilderna
555163
Appar
App-tips

Snyggare hy på bilderna

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/picbeautybred.jpg?itok=iWab0vlu', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/picbeautybred.jpg?itok=m0ZGPrFL', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/picbeautybred.jpg', w: 1620, h: 960, title: ' ' },]
Mobil.se tar en avstickare från de upptrampade stigarna i app-djungeln för att botanisera en stund bland skönhetsappar. Picbeauty ska ge dig snyggare hy på bild.

Skönheten ligger som bekant i betraktarens ögon, men problem med acne och dålig hy kan vara besvärliga. Picbeauty är en bildredigeringsapp som är specialinriktad på att med hjälp av diverse filter och effekter få de mänskliga motiven att se bättre ut, helt enkelt.

I appen finns bland annat en funktion för att zooma in områden med finnar och annat på porträttbilder för att radera dessa. Genom att justera ljusinställningar med olika reglage och filter går det även att få en jämnare hy på samma sätt som bilder på personer på olika tidningsomslag.

Picbeauty är enkel att använda och bilderna du skapar kan du snabbt dela med dig av via SMS eller olika sociala nätverk. Bilderna du vill retuschera med programmet kan du antingen hämta från mobilens fotoalbum eller så kan du ta nya bilder direkt med kameran inne i appen.

En bra funktion är compare-knappen, som när du pekar på den snabbt växlar till hur originalbilden ser ut utan Picbeautys förskönande effekter.

 • Picbeauty

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  1.3.1
  Version (Ios):
  1.6.0
  Utvecklare:
  Ruiguang Yan/Active Beans
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  6/10