Uppdatering av Ios på gång, men inte till 16.4

Apple har släppt 16.3.1 till Homepod – laddar upp för skarp Ios 16.3.1

Idag vet vi att det är så här som Iphone 14-serien faktiskt ser ut.

Apple har släppt 16.3.1 till Apple TV och Homepod och förbereder enligt vissa uppgifter Ios 16.3.1, men väntan på betaversionen av 16.4 fortsätter.

Publicerad Uppdaterad

Den första informationen om att Apple förbereder den första uppdateringen av Ios 16.3.1 har börjat dyka upp, och även om det inte finns någon konkret information om när Ios 16.3.1 kan komma att dyka upp förväntas det handla om någon gång i februari. Det mesta tyder dock på att det enbart handlar om en relativt liten uppdatering som fokuserar på buggfixar, stabilitetsförbättringar och säkerhetsuppdateringar. Uppgifterna om Ios 16.3.1 kommer från Macrumors som hittat spår av mjukvaran i besöksloggen från sin sajt.

Officiellt har Apple idag släppt 16.3.1 till Homepod och Apple TV, båda uppdateringarna alltså tillgängliga redan nu och de innehåller mindre buggfixar och prestandaförbättringar. Homepod fick 16.3 som gav enheterna temperaturmätning med den redan inbygda sensorn den 24 januari.

Samtidigt fortsätter väntan på den första betaversionen av Ios 16.4, vilket är en betaversion som många hade förväntat sig skulle ha utannonserats vid det här laget. Det finns referenser till både Ios 16.4 och Ios 17 i analysloggar som har dykt upp, men informationen angående 16.4 är höljd i dunkel och Ios 17 lär inte utannonseras officiellt förrän vid Apples årliga utvecklarkonferens WWDC i juni.